Nga Aleksander Thoma Rrapi: Ishim te aposionuar pas muzikes se tij.

Ishim te aposionuar pas muzikes se tij. Ishte shume modern ne pjeset qe interpretonte me kitare. Cdo mbremje e shkollave te mesme e kishte ”dobesi” kitaristin e lagjes sime. Ai, ishte dhe nje piktor i shkelqyer. Punonte nen drejtimin e z Shyqo Spahiu dhe te kolegeve Agron Ceno, Seladin Asllani dhe Lavdosh Bojaxhiu ne repartin […]

Continue Reading

Enri Çeno: Më 18 shkurt unë nuk do të protestoj për pushtet.

Do protestoj KUNDËR pushtetit. Protestat masive në Rumani treguan se nëse një popull ngrihet dhe qendron në këmbë, askush nuk është më i qetë në karriket e zyrave. Kolltukofagët e parlamentit të Shqipërisë duhet ta kuptojnë se kolltuqet e tyre nuk janë të salduara në dysheme. Le të jemi bashkë më 18 shkurt. Sa më […]

Continue Reading