Basha me të rinjtë e Njësise 7. Informova të rinjtë për vendimin tonë për të anulluar ligjin e arsimit të lartë

Shqipërisë i duhet një qeveri që nuk vret mundësinë dhe shpresën e të rinjve duke i shtyrë ata në emigrim. I duhet një qeveri që punon për shkollimin dhe krijimin e mundësive që rinia të përfshihet pa pengesë në sipërmarrje dhe kudo. Ne do të rimëkëmbin ekonominë dhe to të përmirësojmë rrënjësisht arsimin. Me një […]

Vazhdo të lexosh