Sulm terrorist edhe në Holandë

Një person ka hapur zjarr ndaj pasgjerve të një trami ne Utrechet Raportohet për 7 persona të plagosur. Sheshi pranë stacionit të tamvajit është rrethuar nga policia. Shërbimet e emergjencës dhe tre helikopterë u dërguan në vendngjarje. Të shtënat me armë filluan rreth orës lokale 10:45. Autori i sulmit është larguar nga vendngjarja 

Vazhdo të lexosh

Jeta e shthurur e Hollandës/ Foto

Hollanda padyshim që njihet si shteti më liberal në botë. Prostitucioni dhe kanabisi janë dy gjëra normale për këtë shtet, ndërkohë që në vendete tjara dënohen me ligj. Këto foto do t’ju habisin fare. Kjo është rruga më e famshme në Hollandë ‘Red Light’ ku prostitutën e zgjedh në vitrinë të dyqaneve.  

Vazhdo të lexosh