Filmime spektakolare me dron e urës në HEC-in e Banjës në Gramsh. Foto/Video

Në këtë video do të shihni pamje të mahnitshme të urës së Shushicës mbi hidrocentralin e Banjës të realizuara nga Albert Vaja (Studio, foto, video, art). Ura e Shushicës është një ndër më të bukurat dhe më të gjatat aktualisht në Shqipëri. E parë nga lart me dron kjo urë duket akoma më spektakolare. Liqeni […]

Continue Reading