Ja momenti i arrestimit dhe lidhjes me litar të duarve të ciftit diktator të Rumanise. VIDEO

Publikohet video e arrestimit dhe lidhjes me litar të duarve të ciftit diktator të Rumanise – Nikolae dhe bashkëshortja Elena Çaushesku Për më teper shikoni  momentin kur diktatori Rumun Nikolaou dhe bashkëshortja Elena Çaushesku lidhen me litarë në gjykatë dhe pastaj ekzekutohen. https://www.facebook.com/faktor.al/videos/563997153966779/?t=7

Vazhdo të lexosh

Nga Eleina Qirici/ Një ‘bojaxhi’ për fasadat e Rilindjes

Tani që fasadat politike, demagogjike, partiake dhe qeverisëse u hirnosën, Rilindja kërkon “bojaxhinj”, me apo pa stazh politik, e rëndësishme është që fasadave të rrjepura t’u kalohet një bojë dhe monizmit t’i jepen ngjyra pluraliste, mes një multipartizmi, ku parti që u ngjajnë më shumë shoqërive “të miqve”, i atashohen partisë qendrore. Dhe për ironi […]

Vazhdo të lexosh