Trump godet Sirinë. Pamjet e sulmit amerikan ndaj Sirisë me raketa tomahawk

.Ky është sulmi i parë direkt i Amerikës ndaj qeverinë siriane në luftën gjashtëvjeçare dhe ishte urdhëri i parë më i rëndësishëm ushtark i Donald Trumpit, që prej se është zgjedhur president. Marina amerikane e Mesdheut ka goditur 56 herë, me raketa “Tomahaëk”, në aeroportin ushtarak dhe zonën ku u përdorën armët kimike. Sulmi filloi në […]

Continue Reading