Eno Bozdo: Doni të kuptoni se çfarë është dhe sesi funksionon “Fake News” apo lajmet e gënjeshtërta?

Doni te kuptoni se cfare eshte dhe sesi funksionon “Fake News” apo lajmet e genjeshterta? Lexoni me poshte: Fake News: Sot dy media te rendesishme trasmetuan lajmin se, sipas tyre, Departamenti i Shtetit i ka dhene Ultimatum Opozites qe ajo te hyje me cdo kusht ne zgjedhjet e 18 Qershorit. Kete gje e theksoi Rama […]

Continue Reading