Nga Artan Gjyzel Hasani : Vorbulla

“Ishte natë, por unë pashë diellin të përflakte horizontin…” (nga rrëfimi i mikut tim Krenar Xhavara, kujtimit të gruas dhe vajzës të së cilit i kushtohet edhe ky tregim) Pothuajse muzg kur anija u godit. Dielli kish nisur të perëndonte pikërisht në çastin kur anija e vjetër kish nisur të fundosej bashkë me gratë dhe […]

Vazhdo të lexosh