Arian Galdini për Edi Ramën: Ti je rrezik publik. Ti je më i shëmtuar se Kulla e Korçës dhe më bosh se Sheshi Skënderbej

Ka bërë një thirrje të fortë dhe të pazakontë Pedagogu i Fakultetit Ekonomik në Universitetin Luarasi dhe njëkohësisht Presidenti i Akademisë për Administrim, Lidership dhe Qeverisje, Arian Galdini. Prej disa javësh, Pedagogu Arian Galdini ka nisur një traditë të publikimit në profilin e tij të videomesazheve ku ai kumton pikëpamjet e tij mbi zhvillimet politike […]

Continue Reading

Shikoni shfaqjet e shëmtuara të Ramës me gratë. Video

Në këtë 8 Mars, nuk mungoi aktiviteti i kryeministrit me gratë, ku ai u shfaq modest para ministreve, drejtoresha dhe gazetareve të ftuara në Pallatin e Brigadave. “Sa më shumë tu besojmë grave dhe vajzave atë që konsensualisht ia besojme edhe brenda mureve të shtëpisë, sa më shumë të ndërgjegjësohemi se roli I tyre i […]

Continue Reading