Nga Myslim Murrizi: Ditaret e këtyre ditëve si ditaret e enverit për luftën

Spiunet e gjalle botojne dhe akuzojne spiunet e vdekur??? Ka disa dite qe po lexoj dhe shoh neper media te ndryshme ” protagoniste” dhe ” shpetimtare” te ATDHEUT kur ky paska qene ne rrezik. Po mire more z Shaqir po te bej disa pyetje si ish deputet i opozites ne vitet 1997-2001 kur Ti ishe […]

Continue Reading