Albana Vokshi: Shumë gra dhe vajza kanë humbur shpresën për jetën. Në Tiranë qeverisin oligarkët.

Kryetarja e Lidhjes Demokratike të Gruas, deputetja Albana Vokshi ngriti shqetësimin për statusin e rënduar të grave dhe vajzave në Shqipëri për shkak të korrupsionit të madh në të gjitha nivelet e qeverisjes. Duke folur në Konferencën Rajonale për të “Drejtat e Grave në Europë dhe Ballkan” që po mbahet në Bosnjë Hercegovinë, deputetja e […]

Vazhdo të lexosh