Pritet që protestuesit e shumtë të qëndrojnë ditë-natë para zyrës së Kryeministrit Edi Rama.

Protesta e sotme do tregojë sa e vendosur është opozita shqiptare për të kërkuar zgjedhje të lira dhe të ndershme. Pritet që protestuesit e shumtë të qëndrojnë ditë-natë para zyrës së Kryeministrit Edi Rama. Në katër vjet opozitë Partia Demokratike ka shumë pak momente që mund të vlerësohen për aksion të fortë opozitar. Në protestat […]

Vazhdo të lexosh