Ambasadori i majtë ,Nesho, i jep të drejtë opozitës për protestën.

AGIM NESHO Protesta e opozitës shqiptare ka një kauzë të drejtë: zgjedhje të lira dhe të barabarta për qytetarët shqiptarë, jashtë presionit politik, interesave të grupeve klienteliste të lidhura me pushtetin, klaneve kriminale të lidhura me drogën, mediave të kapura nga pushteti. Zgjedhjet e lira dhe të ndershme janë një element kyç i demokracisë, pa […]

Vazhdo të lexosh

Pritet që protestuesit e shumtë të qëndrojnë ditë-natë para zyrës së Kryeministrit Edi Rama.

Protesta e sotme do tregojë sa e vendosur është opozita shqiptare për të kërkuar zgjedhje të lira dhe të ndershme. Pritet që protestuesit e shumtë të qëndrojnë ditë-natë para zyrës së Kryeministrit Edi Rama. Në katër vjet opozitë Partia Demokratike ka shumë pak momente që mund të vlerësohen për aksion të fortë opozitar. Në protestat […]

Vazhdo të lexosh