Nga Përparim Peposhi: PD është forcë e madhe e nuk mund të rrijë me një çadër.

Mendoj se kjo eshte nje proteste ashtu sic shprehet dhe kryetari Basha, pa kthim. Por kjo proteste mendoj se duhet te radikalizohet cdo dite e me shume. Duhet ta mbushim bulevardin me sa me shume cadra. PD eshte force e madhe e nuk mund te rri me nje cader. Tu behet thirrje te gjitheve atyre […]

Continue Reading

Nga Përparim Peposhi: Bijtë e etërve duhet të rrëzohen me çdo çmim.

Pse duhet te protestojme? – Morali dhe etika jane ato qe mbrojne jo vetem individin por edhe kombin. Pse harrojme, pse duhet te heshtim?! Gjendja ekonomike eshte renduar, siguria eshte perkeqesuar, grabitjet ne rrugen e hajduteve jane shtuar, droga e kultivuar ne te gjithe vendin po behet nje problem teper shqetesues per vendin dhe fqinjet. […]

Continue Reading