Linda thotë që gratë mos kenë frikë nga burrat. Në darkë avazin nga ai që i ka shqep në dru gratë e para.

Me rastin e 8 Marsit, bashkëshortja e kryeministrit Rama, Linda Rama ka organizuar një pritje për gratë e njohura. Rama tha se sa më shumë vend dhe hapësira të gjejnë gratë në shoqëri dhe familje më mirë do jetë për të gjithë, duke përfshirë edhe burrat. Rama tha se sa më pak frikë të kenë […]

Continue Reading