Sekretari i Përgjithshëm në Ministrinë e Arsimit, Plarent Ndreca nën hetim

Drejtoria e Administratës Publike është dorëzuar para Ministrisë së Arsimit, për sa i përket ccështjes së Sekretarit të Përgjithshëm të këtij institucioni Plarent Ndreca. Ministrja e Arsimit, Karabina, prej disa kohësh ka kërkuar largimin nga detyra të Ndrecës si dhe ndjekjen e tij penalisht, por DAP vendosi rikthimin e tij në punë. Ndërkohë që tashmë […]

Vazhdo të lexosh