Paskal Milo/ Berisha është politikan i klasit të parë. Është një nga udhëheqësit politik nga më të shquarit dhe do mbetet si personazh.

Paskal Milo është kthyer pas në kohë, duke kujtuar liderin historik të Partisë Socialiste, Fatos Nanon ai bën dallimet mes tij dhe kreut aktual të selisë rozë, Edi Rama. Milo, aleati i vjetër i PS-së theksoi se Nano ishte lideri liberal i kësaj force, ndërsa Rama del jashtë këtij modeli dhe se ka marrëdhënie të […]

Vazhdo të lexosh