Vladimir Kosta sulmon sërish LSI dhe këshilltarin e saj/ Je një buf i veçantë

U njoha vetëm sot me një shkrim idiot në Facebook të Dritan Kabës kundër emrit tim, lidhur me aksionin e javës së fundit të Policisë në Përmet. Së pari, përshëndes aksionin e Policisë së Shtetit dhe uroj që beteja kundër hashashit të pastroj çdo rrënjë kanabisi dhe të vendos pas hekurave çdo mbështetës të këtij […]

Continue Reading