Nuk ndalen skafet/ 1.4 ton drogë drejt Italisë, banda greko-shqiptare fitonte miliona euro nga trafiku

Roja bregdetare e Greqisë ka njoftuar se ka zbuluar një unazë ndërkombëtare, që ka transportuar drogë në sasi të mëdha nga Shqipëria në Itali, duke përdorur gomone me shpejtësi të madhe. Njësia për luftimin e drogës e Rojës bregdetare greke tha se i ka arrestuar pesë shqiptarë dhe dy grekë e i ka konfiskuar 1.5 […]

Continue Reading