Rama nga Shkodra: 80% e drejtuesve të largohen

Në mbledhjen e koordinatorëve të PS-së për Veriun e Shqipërisë u pranua dorëheqja e 4 drejtuesve të administratës të qarkut Shkodër. Kryeministri dhe njëherazi kreu i PS-së deklaroi përpara organizatorëve politikë të mazhorancës se 80% e drejtuesve lokal të Shkodrës do të largohen nga detyra. Përveç ndryshimeve në administratën lokale të Shkodrës, në diskutim do […]

Vazhdo të lexosh

A duhet të trembemi nga thinjat?

Me kalimin e viteve flokët humbasin ngjyrën e tyre natyrale dhe fillojnë e dalin thinjat. Nëse kjo ide na tmerron, duhet të dimë që ky është një fenomen me të cilin do të përballemi të gjithë, kush më herët e kush më vonë. Një nga pyetjet më të shpeshta është se çfarë duhet bërë kur […]

Vazhdo të lexosh