Zbuloni simbolikën e numrave

Numrat priren të kenë një kuptim të veçantë për këdo, pasi lidhen me data ose adresa të caktuara. Por cili është kuptimi i këtyre numrave? Pse kaq shumë njerëz kanë zgjedhur numrin shtatë? Në Kinë, numri 7 konsiderohet si me fat, pasi ngjan me fjalët kineze “ngrihem” dhe “jetë”. Ajo është simbol i bashkimit dhe […]

Vazhdo të lexosh