Tërbohet Musa Ulqini: Kush i financon pronarët e portaleve? Politika, droga apo mafia?

Politike

Gjatë fjalës së tij, ai ka dhënë disa argumenta që sipas Ulqinit do të shërbejnë në të mirë të qytetarëve pas miratimit të kësaj pakete.

Deputeti e quan të padrejtë që vetëm për disa portale të ndoten edhe ata që bëjnë një punë t mirë.

Sipas Ulqinit, duhet të dihen se kush janë pronarët e portaleve dhe kush i financon, mafia, droga po politika.

‘Kush janë pronarët që i financon politika, droga, mafia, droga? Kush më thotë mua se nga 800 portale që janë sot në Shqipëri dihen pronarët. Të gjithë janë të detyruar të dinë se kush janë në qendër të tyre. Së dyti ka një prirje dhe standard në BE që na detyrojnë ne të realizojmë ligjin në bazën të tyre. Nuk është e drejtë që 10 a 20 portale që të ndotin punën e shkëlqyer që bëhen në portale të tjera, si në rastin e fundit të tërmetit. Ky projktligj nuk lejon gazetarë të punojnë në të zezë. Tjetër, ndihmon fëmijët se kërkon shmangjen e gjuhës që nuk lejohet. Tjetër shmang të drejtat e autorit, sepse duhet që një këngë një tekst i shkruajtur të ketë autorin. Ky projektligj nuk është për politikanët, por qytetarët e këtij vendi’, tha Uqini.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?