Sport

Zbardhen dënimet e Komisionit të Disiplinës të FSHF-së/ Ja cilat janë

Hedhjet e sendeve në fushën e lojës në javën e fundit të Kategorisë Superiore i kanë kushtuar disa prej skuadrave, ku Partizani, Kukësi, e Skënderbeu janë dënuar me nga 1 milionë lekë të vjetra për sjelljet e tifozëve të tyre.

Vendimet

1.KF “Laci”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushën e lojës , dënohet me gjobë në masen 20.000 (njëzetmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/1 të KDS.
2.KF “Vllaznia”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë, dënohet me gjobë n masen 100.000 (njëqindmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/1 të KDS.
3.KF “Kukësi”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë, dënohet me gjobë në masen 100.000 (njëqindmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/2 të KDS.
4.KF “Partizani”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë, dënohet me gjobë në masen 100.000 (njëqindmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/2 të KDS.
5.KF “Skënderbeu”për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë në ndeshjen kundër KF “Partizani” më datë 27.05.2017 , dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqindmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/1 të KDS.
6.KF “Skënderbeu, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë në ndeshjen kundër KF “Tirana” më datë 31.05.2017, dënohet me gjobë në masen 50.000 (pesëdhjetëmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/1 të KDS.
7.KF “Tirana”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë, dënohet me gjobë në masen 100.000 (njëqindmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 të KDS.
8.KF “Kamza”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë, dënohet me gjobë me masen 50.000 (pesëdhjetëmijë) lek, bazuar në 65/1 dhe 66/1 të KDS. Në aplikim të nenit 136/1.a të KDS, gjoba paguhet në masën 50%.
9.KF “Beslidhja”, për hedhje të mjeteve ndezëse dhe sende të tjera në fushë, dënohet me gjobë në masen 50.000 (pesëdhjetëmijë) lek, bazuar në nenin 65/1 dhe 66/2 të KDS. Në aplikim të nenit 136/1.a të KDS, gjoba paguhet në masën 50%.
10.KF “Olimpiku” U-19, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Korabi”U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
11.KF “Velelciku” U-19, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Kamza”U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
12.KF “Burreli” U-19, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Olimpic”U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
13.KF “Korabi” U-19, për mos paraqitje në ndeshje me KF “ Beslidhja”U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
14.Lojtari i KF “Shkendija B’ U-19, Shaqir Jugu, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar në nenin 49/1.a të KDS.
15.KF “Burreli” U-19, për aktivizim të lojtarëve që nuk kishin të drejtë të luanin në ndeshje me KF “Beselidhja” U-19 , humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 , bazuar në nenin 54 të KDS.
16.KF “Burreli” U-17, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Veleciku”U-17, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
17.KF “Korabi” U-17, për mos paraqitje në ndeshje me KF Shkendija B” U-17, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
18.KF “Fieri” U-17, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Butrinti”U-17, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
19.KF “Vlora” U-17, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Tomorri” U-17, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
20.KF “Beslidhja” U-17, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Korabi”U-17, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.
21.KF “Veleciku” U-17, për mos paraqitje në ndeshje me KF “ Shkendija B ”U-17, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 55 të KDS.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

PANELE DIELLORE-Solares Albania