Princi Leka II takohet me një delegacion të zonjave dhe familjeve të nderuara Franceze ‘Le Spot’

Aktualitet Te tjera

 

Nt prince leka pati sot një takim miqësor me një delegacion të zonjave të familjeve të nderuara franceze “le spot”. Qëllimi i takimit ishte promovimi i shqiperisë.
Në takim na nderuan me pjesmarjen e tyre Karin rudnicki-schlumberger, Madame Daniel Rudnicki-Schlumberger, Head of leverage finance chez jpmorgan, Laure Firmin-Didot, Conte madame Pierre conte, co groupe m Veronique André, Madame Emmanuel André , Ceo de leur family office Anne-dauphine Lefébure de boulongne, Madame lefébure de boulongne, Architecte décorateur, banquière Anne-dominique merville, Madame alexis merville, co de leur family office professeur de droit bancaire à l’université dhe shumë zonja të nderuara të familjeve të shquara europiane.
Me zonjat e nderuara u zhvillua një bisedë e ngrohte dhe miqesore në pallatin mbretëror për promovim e shqiperisë në takim mori pjese edhe nsm princes elia zogu.
Në ditët në vijim do të publikojmë fotot nga takimi.

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?