Olen Çesari ndez ‘Pallatin e Kongreseve’. Inva Mula e ftuara speciale

Violinisti i njohur shqiptar që ka shëtitur gjithë botën dhe e ka bërë këtë shëtitje pjesë të muzikës së tij dhe orkestrës International Clandestine Orchestra, solli për publikun 40 këngë nën tingujt e violinës e tij. Në koncert e ftuar speciale ishte edhe sopranoja e njohur shqiptare, Inva Mula, e cila interpretoi nën tingujt e […]

Continue Reading