Italia vlerëson Inva Mulën me ‘Urdhrin e Yllit të Italisë’

Sopranos shqiptare Inva Mula, i është dorëzuar Titulli i lartë ‘Urdhri i Yllit të Italisë’. Vlerësimi nga shteti Italian i vjen artistes me motivacionin e kontributit të përhapjes së artit Italian në botë. Mula u nderua me titullin nga presidenti Sergio Mattarella, titull ky I dorëzuar nga ambasadori I Italisë Fabrizio Bucci në ambientet e […]

Continue Reading

Olen Çesari ndez ‘Pallatin e Kongreseve’. Inva Mula e ftuara speciale

Violinisti i njohur shqiptar që ka shëtitur gjithë botën dhe e ka bërë këtë shëtitje pjesë të muzikës së tij dhe orkestrës International Clandestine Orchestra, solli për publikun 40 këngë nën tingujt e violinës e tij. Në koncert e ftuar speciale ishte edhe sopranoja e njohur shqiptare, Inva Mula, e cila interpretoi nën tingujt e […]

Continue Reading