Banorët e fshatit Verri në Fier përplasen me Policinë/Video

Ndërsa kryeministri Rama ndodhet në Fier, në fshatrat e Myzeqesë ka pasur një përplasje mes banorëve dhe policisë. Banorët e fshatit Verri, prej 20 ditësh po kundërshtojnë ndërtimin e një incerenatori plehrash. Banorët tregojnë se ky projekt ka marrë lejen e Bashkisë Fier, por ai nuk ka as leje mjedisore dhe as leje ndërtimi. Banorët […]

Continue Reading