Koreja e veriut ka Realizuar me sukses një tjetër test Balistik

Ministri i mbrojtjes së Koresë së Jugut e quajti këtë një provokim për të parë reagimin që do ketë nga Presidenti Trump. Shtetet e Bashkuara, Koreja e Jugut dhe Japonia kanë kërkuar një mbledhje urgjente të Këshillit të sigurimit të Kombeve të Bashkuara për të diskutuar në lidhje me këtë çështje. KCNA raporton se është […]

Continue Reading