Pyjet/ Edhe Klosi paralajmëron: Burg për kundërvajtësit

Ministri i Mjedisit, Blendi Klosi, ka prezantuar sot draftin e parë të projektligjit të ri të pyjeve gjatë një dëgjesë të zhvilluar me ekspertë mjedisorë, inxhinierë pyjesh, pedagogë dhe grupe  tjera të interesi. Ky dokument vjen si një veprim konkret në përfundim të operacionit 100-ditore  të pastrimit “Krijo O2 tënd” si dhe për zbatimin të […]

Vazhdo të lexosh

Katastrofë në pyjet e Librazhdit/ Taluant Balla nuk kursen as pyjet e fshatit të tij. FOTO

Pyjet e Librazhdit po shkojne drejt zhdukjes totale. Eshte e paprecendte kjo vale prerjesh, por po aq e paprecedente eshte dhe mosnderhyrja e organeve kompetente qe kane si objekt te tyre ruajten e pyjeve. Hektare pyjesh me drure te prere shihen me sy te lire dhe po ashtu edhe makina te medha qe transportojne naten […]

Vazhdo të lexosh