Katastrofë në pyjet e Librazhdit/ Taluant Balla nuk kursen as pyjet e fshatit të tij. FOTO

Pyjet e Librazhdit po shkojne drejt zhdukjes totale. Eshte e paprecendte kjo vale prerjesh, por po aq e paprecedente eshte dhe mosnderhyrja e organeve kompetente qe kane si objekt te tyre ruajten e pyjeve. Hektare pyjesh me drure te prere shihen me sy te lire dhe po ashtu edhe makina te medha qe transportojne naten […]

Vazhdo të lexosh