Ky është propozimi më i çuditshëm për martesë. Video

Alec Horan ka pyetur të dashurën e tij, Stephen Gardner nëse ajo dëshironte të martohej me të ndërkohë që po balanconte trupin e saj në këmbët e tij dhe përgjigja e 24-vjeçares ishte: Po. Fotografi i ri nga Pensilvania ka arritur që të filmojë të gjithë propozimin në plazhin piktorest të Hawaii. 25-vjeçari tha se […]

Continue Reading