Nga Albina Deda Gjoci/ Artan Hoxha-Pseudogazetari plesht që kërkon të bëhet buall!

27 vjet me rradhe me intensitet sistematik mbeturinat e diktatures,te dirigjuar ne kor nga Sigurimi i Shtetit e te sponsorizuar nga gjithe sherbimet e lobet antishqiptare nuk e kane ndalur sulmin hakmarres ndaj Dr.Berishes. Police politike,analiste e gazetare kahmot te rekrutuar, pseudopolitikane llapaqene jane thirrur “nen arme”ne ushtrine e korbave te komunizmit dhe sot te […]

Vazhdo të lexosh