Trump përlot Kongresin. Video

Presidenti Trump nderoi para Kongresit Amerikan, gruan e ve të një marinsi amerikan. William Ryan Owens  po shërbente në një nga luftanijet amerikane në Jemen, kur u vra në një sulm terrorist,  muajin e kaluar, shkruan “Fox News” “Veteranët tanë kanë sakrifikuar për këtë komb dhe tani ne duhet të sakrifikojmë për ta”, tha Trump […]

Vazhdo të lexosh