I kushton këngë mamasë që nuk e ka më. Përlotet juria dhe publiku. Video

Në këtë video Ashly është një gocë me talent të jashtëzakonshëm që performoi në X Factor me këngën “I will always love you”, transmeton Shqiperia ime. Por brenga e saj e jetës për të cilën këndoi këtë këngë ishtë vdekja e mamasë së saj që do ta kujtojë gjithë jeten. Përformanca dhe historia e trishtë […]

Continue Reading