OSBE: Paratë e krimit do të ndikojnë fushatën e zgjedhjeve!

Misioni i OSBE/ODIHR ka publikuar një raport paraprak për zgjedhjet e 18 qershorit në Shqipëri ku ndër të tjera theksohet se do të mbërrijnë 30 vëzhgues afatgjatë dhe 300 afatshkurtër në Shqipëri. Mungesa e dialogut mes partive mund të minojë zhvillimin e zgjedhjeve në 18 qershor, sipas OSBE, që vë në dukje se edhe fushata […]

Continue Reading