Terror në Lushnjë/ Breshëri Kallashnikovi të afërmve të kreut të Hakmarrjes për Drejtësi

Njolla gjaku në rrugë, gëzhoja Kallashnikovi, xhama të thyer dhe qytetarë të terrorizuar në qendrën e Lushnjës këtë mbrëmje, pas një atentati mafioz në orët e vona të së hënës. Viktima është Bledar Muça, administrator prej 5 vitesh i lokalit ku ishte ulur bashkë me kunatin, Judmir Velon. Tavolinat e vendosura në trotuarin jashtë lokalit, […]

Vazhdo të lexosh