Vajza e Michael Jackson futet në botën e aktrimit/ Video

Ndryshe nga babai i saj Michael Jackson, Paris ka menduar të bëjë karrierë në aktrim. “Kur dëgjova për “Star”, pash disa episode dhe rashë në dashuri” shprehet ajo duke shtuar se drejtori i shfaqjes Lee Daniels ishte i interesuar për ta patur atë në serial dhe ishte interesuar. 18-vjeçarja në episodin e kësaj jave luan rolin […]

Continue Reading