Tom Doshi tallet me Pandeli Majkon/ Video

Gjatë diskutimeve për shtesën e kontratës për ndërtimin e autostradës Tiranë-Elbasan, socialistët kundërshtuan Ministrinë e Transporteve. Debate pati edhe mes deputetëve Tom Doshi dhe Pandeli Majko. Ky i fundit në mbledhjen e kaluar të këtij komisioni i tha Tom Doshit që t’i fliste “zoti Majko”. Ndërsa sot deputeti Doshi i ka kthyer reston. REPLIKAT NE KOMISION: […]

Continue Reading