Nga Kastriot Dervishi: E vërteta e historisë që qëndron pas filmit “Duel i heshtur”/ Dokumenti

1947/Marinari i motovedetës së “Duelit të heshtur” Për vite me radhë brezat kanë fiksuar në kujtesën e tyre historinë e një arratisje të dështuar në det, dhënë kjo në filmin artistik “Duel i heshtur”. Pretendimi ishte se më 1 qershor 1947 motovedetën e nisën në det detarë profesionistë dhe e solli në breg një njeri […]

Vazhdo të lexosh