Lajthit eksperti i EURALIUS: Kërkon të jetë në Kushtetueses dhe propozon si të shkelet ligji

Nga Vincent W.J. van Gerven Oei Në një deklaratë për zgjedhjet lokale të mbajtura në kundërshtim me Dekretin e Presidentit, kushtetueshmërinë e të cilit qeveria socialiste e kundërshton, Ambasada e SHBA deklaroi se: Ata që dëshirojnë të sfidojnë rezultatin e zgjedhjeve, mund të drejtohen të Gjykata Kushtetuese, e cila shpresojmë se do të ngrihet së […]

Continue Reading

Ish shefi i EURALIUS : Vlahutin dhe jo ai ishte autori i tekstit abuziv që ju dërgua Venecias.

Ish shefi i “EURALIUS” është kthyer për një vizitë private në Tiranë, më së shumti për t’u “pastruar” pas shkarkimit të tij, shkarkim që erdhi si pasoje e manipulimit të tekstit të reformës në drejtësi që ju dërgua Venecias. Burime për Syri.net bëjnë me dije se Devile është takuar privatisht me politikanë ku ju ka […]

Continue Reading