Lajthit eksperti i EURALIUS: Kërkon të jetë në Kushtetueses dhe propozon si të shkelet ligji

Nga Vincent W.J. van Gerven Oei Në një deklaratë për zgjedhjet lokale të mbajtura në kundërshtim me Dekretin e Presidentit, kushtetueshmërinë e të cilit qeveria socialiste e kundërshton, Ambasada e SHBA deklaroi se: Ata që dëshirojnë të sfidojnë rezultatin e zgjedhjeve, mund të drejtohen të Gjykata Kushtetuese, e cila shpresojmë se do të ngrihet së […]

Vazhdo të lexosh