Partia Socialiste mbledh sot Asamblenë Kombëtare.

Partia Socialiste ka mbledhur sot Asamblenë Kombëtare, ku marrin pjesë drejtuesit dhe deputetët socialistë. Por çfarë ndodhi në nisje të saj? Fjalën e para e mori koordinatorja e PS në qeverisjen me popullin, ish-drejtoresha e doganave, Elisa Spiropali. Që në nisje të fjalës së saj, Elisa Spiropali në vend që të fliste për atë që […]

Continue Reading

“Stop” shfaq sonte në darkë “Rilindjen” e doganave.

Me zë dhe me figurë “Stop” mësohet, se do të transmetojë sot kamerën e fshehtë të rradhës. Ajo, që mësohet në korridoret e redaksisë së emisionit investigativ, është se viktima e rradhës e kamerës së fshehtë është dogana shqiptare. Për sa euro korruptohen doganierët tanë dhe cili është “xhevahiri” i sotëm, që do të transmetohet […]

Continue Reading