SPRINT NEWS ALBANIA

abuzime

Analize

Si rilindi Benet Beci dhe Fondi i Zhvillimit? Prej 4-vitesh punon si levë elektorale e Ramës

Nga Ervin Kaduku Fondi Shqiptar i Zhvillimit është shndërruar tashmë në levën realizuese të synimeve elektorale të qeverisë Rama. Institucioni

Lexo
Aktualitet

Spitali “Hygeia”, abuzime skandaloze me pacientët e hemodializës

Sikurse paralajmëroi një ditë më parë Boldnews.al nis publikimin e shkeljeve të gjetura në spitalin “Hygeia” nga raporti i (DSHSUKS).

Lexo