Trump paralajmëron diktatorët: Mos nënvlerësoni vendosmërinë amerikane

Presidenti Donald Trump paralajmëroi se asnjë diktator nuk duhet të nënvlerësojë Shtetet e Bashkuara. Ai foli nga baza ajrore amerikane në Japoni, në ndalesën e parë të udhëtimit të tij në Azi që pritet të dominohet nga kriza bërthamore e Koresë së Veriut. Presidenti Donald Trump u prit me brohoritje nga personeli ushtarak i bazës […]

Continue Reading

Nga Artur Roshi/ Rama nuk po tejkalon dot diktatorët

Çdo skenar zgjedhjesh ku mënjanohet qëllimi i Opozitës për instalimin e votës së lirë në sistemin zgjedhor nuk mund të ketë legjitimitet.Kriza e presidentit mund të sajohet si e dështuar dhe të ngrihet një problem që të zgjidhi këtë që kemi,mospjesëmarrjen e opozitës në zgjedhje sepse duhet të shkojmë në zgjedhje të parakohshme se do […]

Continue Reading