Përplasje në takimi elektoral të Marine le Pen/ Sulmohet një deputet. Video

Incidente të rënda u shënuan në një takim elektoral të kandidates presidenciale të Frontit Nacional, Marinë Lë Pen në Paris. Gjatë eventit ku ka pasur fyerje si dhe janë lëshuar objekte dhe ndonjë kokteil Molotov. Deputeti dhe zyrtari i lartë i Frontit Nacional, Gilbert Collard u sulmua nga disa aktivistë së bashku me gruan e […]

Continue Reading