Nga Prof. Asoc. Dr. Enver Bytyçi/ Loja e pisët e bashkimit dhe krijimit të Jugosllavisë së Re!

Oponioni publik është ballafaquar këto ditë me dy teza-projekte sa i përket rajonit, Kosovës dhe Shqipërisë. Njëra u lansua në Beograd nga presidenti i sapo zgjedhur, Aleksandër Vuçiç, dhe tjetra në Tiranë e Prishtinë përkatësisht nga dy protagonistët politikë, kryeministri Edi Rama dhe presidenti Hashim Thaçi. Presidenti i Serbisë foli për krijimin e “Jugosllavisë së […]

Continue Reading