Shqipëria, hap ambasadë në Kanberra

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj njofton se qeveria e Shqipërisë ka vendosur të hapë ambasadë në kryeqytetin e Australisë, Kanberra. Ai thotë se rëndësia e këtij vendimi qëndron në rrafshin politik dhe diplomatik. “Një lajm fantastik për diplomacinë e Shqipërisë. Më parë, marrëdhëniet diplomatike të Republikës të Shqipërisë me […]

Vazhdo të lexosh

Ndërsa në Australi Ministri i Brendshëm dorëzohet në polici: Kam fol me celular kur i jepja makinës.

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në Australi, ku një ministër ka denoncuar veten në polici pak pasi kishte përdorur telefonin gjatë kohës që po i jepte makinë për të postuar në rrjetet sociale Ministri i  Brendshëm, Troy Grant, tha se në ato momente nuk e kishte kuptuar se po thyente ligjin,  shkruan “BBC”. Grant […]

Vazhdo të lexosh