Arian Galdini: Protesta jone eshte Fuqia jone. Rezistenca jone qytetare eshte fitorja jone.

Eshte normale qe populli te jete i ndare nese e sheh apo jo veten si protestues. Por eshte krejt anormale qe te kete njerez qe ndarjen e tyre me protesten e bejne sepse bejne krahasimin mes lidereve politike te paleve ne Qeveri dhe atyre ne Opozite. E dini pse? Sepse institucioni i Protestes eshte i […]

Continue Reading