Mbyllen transmetimet televizive analoge në Tiranë dhe Durrës. Paguani ose hidhini tv në kazan.

Autoriteti i Mediave Audiovizive ka njoftuar prej disa ditësh rregullisht se data përfundimtare e mbylljes së transmetimeve analoge në qarkun Tiranë dhe qarkun Durrës është data 10 shtator 2018 dhe  ka bërë thirrje të gjithë subjekteve që operojnë në këto qarqe të respektojnë afatin e përcaktuar. AMA- njofton të gjithë teleshikuesit që ndjekin transmetime televizive përmes teknologjisë […]

Vazhdo të lexosh