Vasili: Të tjera dosje po vijnë nga Italia

Aktualitet

Kreu i grupit parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili ai i cili në një postim të fundit në Facebook, thotë se të vërteta të tjera janë duke ardhur nga Katania.

Ja statusi i Petrit Vasilit:

Kryeministri dhunon median, sa turp.

I lemerisur kryeministri nga fjala e lire e medias.

Dhuna ndaj gazetarëve është ditë turpi për kryeministrin.

Është shpartallim moral pa kthim për të dhe fitore e madhe e moralit të medias profesionale dhe të pavarur.

E vërteta e gazetarëve po e lodh shumë, po të vërtetat, që vijnë dhe po vijnë nga Katania a i mbajnë dot?